YUKINII SUSHI & GRILL

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 366 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Yukinii Sushi & Grill. Meer weten? Ontdek meer

3 nov 2022 om 9:05 helemaal niet wat ik verwachte, slappe kost
12 okt 2022 om 20:36 Zo snel mogelijk gekozen, bleek dan 90 minuten te zijn. Gebeld en het ging eerder komen. Toch niet eerder gekomen. Na de oorspronkelijke levertijd dan toch maar eens gebeld (al 1.5uur later), ging na vijf minuten er zijn. 25 minuten later was het er.
12 okt 2022 om 18:40 Eerste keer en laatste keer... geen lekkere sushi, maar ook veel te vettig
7 okt 2022 om 15:32 Dragon eyes veel te vettig
22 sep 2022 om 18:39 Het eten ..gebakken rijst smaakte bedorven en paperig was het rijst.echt niet te eten.en de bezorging was heel snel binnen 10 minuten.daarom was het eten heel slecht..heel slecht eten helemaal niet tevreden..wil mijn geld terug.
10 aug 2022 om 20:41 Te weinig sojasaus
5 aug 2022 om 23:32 Ik bestelde & zeiden ze me aan de lijn dat ze niet leveren. Ik ging & wilden zij mij het eten niet geven. Nadat ik mijn eten of het geld terug vroeg negeren ze me & zo onstond er sensatie (gevecht) + racistische opmerkingen (kijk uw zwarte kleur)
27 jul 2022 om 19:42 Lekker
21 jul 2022 om 23:00 Meer dan 2uur gewacht op mijn bestelling. De lange bezorgtijd stond online niet aangegeven. Toen ik belde om te vragen waar mijn bestelling bleef, kreeg ik het antwoord dat ik maar wat meer geduld moest hebben. Ontevreden over de klantvriendelijkheid
15 jul 2022 om 19:08 Levering was op tijd, zalm was niet lekker, rol die ik besteld had ontbrak.
5 jul 2022 om 20:09 Eerste keer en zal zeker niet de laatste keer zijn, eten was heel lekker en levering was 11 minuten vroeger als op de tracker stond!
30 jun 2022 om 10:23 Drank vergeten